ΔΩΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΕ ΒΟΗΘΕΙΑ

Η λέξη Εθελοντισμός προέρχεται από το ρήμα «εθέλω» που σημαίνει θέλω πολύ. Πιστεύω πως όλοι έχομε μέσα μας έναν εθελοντή σε ύπνωση.
Ο σύγχρονος άνθρωπος κάποια στιγμή της ζωής του αντιλαμβάνεται πως δεν είναι δυνατό να περιμένει τα πάντα από το κράτος, και αποφασίζει να δράσει, να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Έτσι γίνεται εθελοντής.

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Εθελοντική αιμοδοσία του Ι. Ναού Αγ. Αποστόλων Βριλησσίων


Τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία της Ενορίας μας στην αίθουσα του Ναού μας, από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το Βράδυ.
Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε συνανθρώπους της περιοχής μας με μεσογειακή αναιμία, από τροχαία, νοσηλευόμενους με αιμορραγίες.
Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια πράξη κατά την οποία δίνουμε κυριολεκτικά ένα κομμάτι του εαυτού μας για τον συνάνθρωπό μας!
Το να είναι κανείς εθελοντής αιμοδότης είναι πολύ σημαντικό, γιατί αυτή η μονάδα αίματος θα σώσει τη ζωή περισσοτέρων από ενός ασθενών
Ας δραστηριοποιήσουμε τους εαυτούς μας και ας γίνουμε εθελοντές αιμοδότες.
Ας μη διστάσουμε να μιμηθούμε τον Πρώτο Αιμοδότη-Ζωοδότη Χριστό, συμβάλλοντας αποφασιστικά στη σωτηρία του εν Χριστώ αδελφού μας που κινδυνεύει.
Επισυνάπτουμε δε προς δημοσίευση κατόπιν εγκρίσεως του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, το τηλεοπτικό μας spot που μεταδίδεται από όλους τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας μας.
Site Ιερού Ναού: www.agioi12apostoloi.gr
Μετʼ ευχαριστιών
Ο Υπεύθυνος Επιτροπής Αιμοδοσίας
Aρχιμ.Ιωάννης Γ. Γαζέτας
Προϊστάμενος Ι. Ναού Αγ. Αποστόλων Βριλησσίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: