ΔΩΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΕ ΒΟΗΘΕΙΑ

Η λέξη Εθελοντισμός προέρχεται από το ρήμα «εθέλω» που σημαίνει θέλω πολύ. Πιστεύω πως όλοι έχομε μέσα μας έναν εθελοντή σε ύπνωση.
Ο σύγχρονος άνθρωπος κάποια στιγμή της ζωής του αντιλαμβάνεται πως δεν είναι δυνατό να περιμένει τα πάντα από το κράτος, και αποφασίζει να δράσει, να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Έτσι γίνεται εθελοντής.

Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

To «Κίνημα της Πατάτας και του Λαδιού» και στο Δήμο Βριλησσίων


Ο δήμος Βριλησσίων καλεί τους δημότες και κατοίκους της πόλης μας, που επιθυμούν να προμηθευτούν καλές πατάτες σε πραγματικά χαμηλές τιμές να συμπληρώσουν την αίτηση παραγγελίας, έντυπο της οποίας θα βρίσκεται στο ισόγειο του Δημαρχείου Βριλησσίων στο Γραφείο Δημότη (Δημητρίου Βερνάρδου 23) τηλ.213-2050500 & 599 ή μπορείτε να την κατεβάσετε επιλέγοντας στη συνέχεια τον κατάλληλο σύνδεσμο.
Η συλλογή των αιτήσεων ξεκινά την
Τρίτη 6 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 13 Μαρτίου. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν το έντυπο παραγγελίας αποκλειστικά σε έντυπη μορφή στο ισόγειο του Δημαρχείου στο Γραφείο Δημότη από τις 07:00 έως τις 19:00.
Θα διατίθενται συσκευασίες των 30 κιλών με 9,00 ευρώ η συσκευασία (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 13%).
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από τους ίδιους τους παραγωγούς, αυστηρά, σύμφωνα με τα έντυπα παραγγελίας το Σάββατο 17 Μαρτίου μετά τις 09:00 στο χώρο της πρώην Ναυτικής Βάσης (είσοδος από οδό Καλιανίου).

Για το λάδι η τιμή θα είναι 14,5 euro τα 5 litra και θα απευθύνεστε στο Δημαρχείο Βριλησσίων στο Γραφείο Δημότη (Δημητρίου Βερνάρδου 23) τηλ.213-2050500 & 599

κατεβάστε το έντυπο παραγγελίας (για τις πατάτες)

Δεν υπάρχουν σχόλια: