ΔΩΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΕ ΒΟΗΘΕΙΑ

Η λέξη Εθελοντισμός προέρχεται από το ρήμα «εθέλω» που σημαίνει θέλω πολύ. Πιστεύω πως όλοι έχομε μέσα μας έναν εθελοντή σε ύπνωση.
Ο σύγχρονος άνθρωπος κάποια στιγμή της ζωής του αντιλαμβάνεται πως δεν είναι δυνατό να περιμένει τα πάντα από το κράτος, και αποφασίζει να δράσει, να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Έτσι γίνεται εθελοντής.

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Εκπτωτική κάρτα με σημαντικά προνόμια για όλους τους Βριλησσιώτες


Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία, ο Δήμος Βριλησσίων σε συνεργασία με την Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων της πόλης εξασφάλισε για όλους μια ονομαστική, προνομιακή, εκπτωτική κάρτα, που παρέχει στους κατόχους της φθηνότερες αγορές και υπηρεσίες από τα καταστήματα των Βριλησσίων.
Η «κάρτα προνομίων» διατίθεται από το Γραφείο Δήμαρχου(τηλ.: 213 2050511) και τον Πολιτιστικό & Αθλητικό Οργανισμό Βριλησσίων(τηλ.: 210 6095505) καταβάλλοντας εφάπαξ το συμβολικό ποσό τους ενός ευρώ που αντιστοιχεί αποκλειστικά στο κόστος της έκδοσης της κάρτας και του συνοδευτικού-ενημερωτικού φυλλαδίου με τα καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα καθώς επίσης και τις εκπτώσεις σε κάθε ένα από αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: