ΔΩΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΕ ΒΟΗΘΕΙΑ

Η λέξη Εθελοντισμός προέρχεται από το ρήμα «εθέλω» που σημαίνει θέλω πολύ. Πιστεύω πως όλοι έχομε μέσα μας έναν εθελοντή σε ύπνωση.
Ο σύγχρονος άνθρωπος κάποια στιγμή της ζωής του αντιλαμβάνεται πως δεν είναι δυνατό να περιμένει τα πάντα από το κράτος, και αποφασίζει να δράσει, να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Έτσι γίνεται εθελοντής.

Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2010

Πρόσκληση - Σε ομιλία "Δένδρα και θάμνοι του Αττικού τοπίου σημαντικοί από την αρχαιότητα"O Εξωραϊστικός Σύλλογος Βριλησσίων

Σας προσκαλεί το Σάββατο 12 Ιουνίου,ώρα 20.00,στο Συλλογό μας (Αθανασίου Διάκου 14 και Μεγ.Αλεξάνδρου, πάνω απο τον παιδικό σταθμό Βριλησσίων, δίπλα στο ΚΕΠ)να παρακολουθήσουμε την ομιλία της γεωπόνου κας Μαρίας Αλεξανδρή με θέμα : Δένδρα και θάμνοι του Αττικού τοπίου σημαντικοί από την αρχαιότητα.

Σε μια εποχή που οι προσωπικές σχέσεις αντικαθίστανται από τις "ηλεκτρονικές", κάθε ευκαιρία για συνεύρεση ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα και προθέσεις, είναι σημαντική. Η γνώση είναι για να μοιράζεται", έτσι ώστε να μπορεί να αναπτύσσεται.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Κουντουριώτη Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: