ΔΩΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΕ ΒΟΗΘΕΙΑ

Η λέξη Εθελοντισμός προέρχεται από το ρήμα «εθέλω» που σημαίνει θέλω πολύ. Πιστεύω πως όλοι έχομε μέσα μας έναν εθελοντή σε ύπνωση.
Ο σύγχρονος άνθρωπος κάποια στιγμή της ζωής του αντιλαμβάνεται πως δεν είναι δυνατό να περιμένει τα πάντα από το κράτος, και αποφασίζει να δράσει, να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Έτσι γίνεται εθελοντής.

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Κάλεσμα σε αιμοδοσία


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ
& ΔΩΡΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ << Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ >>


Προς τους αιμοδότες και μέλη του Συλλόγου
Βριλήσσια 23-5-2010


Φίλε εθελοντή αιμοδότη, αγαπητό μέλος του Συλλόγου μας,
Προσκαλούμε εσάς και τους γνωστούς και φίλους σας, εφόσον έχετε βέβαια τη δυνατότητα , να συμμετάσχετε στην αιμοληψία που διοργανώνουμε την Τετάρτη 9 Ιουνίου στα γραφεία του Συλλόγου (δίπλα στο 1ο Δημοτικό σχολείο Βριλησσίων ,Κύπρου και Φλωρίνης) από 5.30 μ.μ έως 8.30 μ.μ Την αιμοδοσία αυτή αφιερώνουμε στις ανάγκες της πόλης μας και την καλή υγεία των συμπολιτών μας. Στην εικοσάχρονη παρουσία μας στα Βριλήσσια έχουμε βοηθήσει πάνω από 1500 συμπολίτες που είχαν την ανάγκη αίματος με περισσότερες από 2000 μονάδες αίματος. Θα πρέπει λοιπόν να γνωρίζετε ότι η βοήθειά σας επιστρέφει σε σας τις οικογένειές σας και τους φίλους σας. Διότι η προσφορά αίματος είναι Πολιτισμός, και Αλληλεγγύη. Είναι Ανθρωπιά.

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος

Τάσος Χρηστάκης

Πηγή: Βριλησσιακή Επώνυμη

Δεν υπάρχουν σχόλια: