ΔΩΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΕ ΒΟΗΘΕΙΑ

Η λέξη Εθελοντισμός προέρχεται από το ρήμα «εθέλω» που σημαίνει θέλω πολύ. Πιστεύω πως όλοι έχομε μέσα μας έναν εθελοντή σε ύπνωση.
Ο σύγχρονος άνθρωπος κάποια στιγμή της ζωής του αντιλαμβάνεται πως δεν είναι δυνατό να περιμένει τα πάντα από το κράτος, και αποφασίζει να δράσει, να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Έτσι γίνεται εθελοντής.

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας


Για 9η συνεχή χρονιά το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Δήμου Βριλησσίων διοργανώνει την ετήσια Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας από την Παρασκευή 28 έως και την Κυριακή 30 Μαΐου 2010 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Βριλησσίων.

Οι σπουδαστές που συμμετέχουν στην έκθεση, αποτυπώνουν μέσα από το φακό τους, πρόσωπα, τοπία και στιγμιότυπα, καταθέτοντας την καλλιτεχνική τους άποψη μέσα από ασπρόμαυρες και έγχρωμες φωτογραφίες. Με την καθοδήγηση της φωτογράφου Τούλας Μπράτη-Κόκκαλη αναζητούν διεξόδους στις φωτογραφικές τους ανησυχίες και εκθέτουν τα έργα τους, μεταφέροντας τα δικά τους μηνύματα στο θεατή.

Στο Φωτογραφικό Εργαστήρι του Δήμου Βριλησσίων διδάσκονται από το 2001 φωτογραφικές τεχνικές και δίνεται η δυνατότητα στους σπουδαστές του να καλλιεργήσουν το ταλέντο τους μέσα από τις εικόνες που δημιουργούν.

Εγκαίνια: Παρασκευή 28 Μαΐου 2010, στις 19:30.
Διάρκεια: Παρασκευή 28 Μαΐου έως και Κυριακή 30 Μαΐου, 2010
Ώρες Λειτουργίας: 18:30-21:30
Διεύθυνση: Πνευματικό Κέντρο Δήμου Βριλησσίων, Κισσάβου 11, Βριλήσσια
Τηλέφωνο: 2106095171
Επιμέλεια - Οργάνωση: Τούλα Μπράτη- Κόκκαλη
Χορηγός: Δήμος Βριλησσίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: