ΔΩΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΕ ΒΟΗΘΕΙΑ

Η λέξη Εθελοντισμός προέρχεται από το ρήμα «εθέλω» που σημαίνει θέλω πολύ. Πιστεύω πως όλοι έχομε μέσα μας έναν εθελοντή σε ύπνωση.
Ο σύγχρονος άνθρωπος κάποια στιγμή της ζωής του αντιλαμβάνεται πως δεν είναι δυνατό να περιμένει τα πάντα από το κράτος, και αποφασίζει να δράσει, να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Έτσι γίνεται εθελοντής.

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010

Aς ξυπνήσουμε γιατί βαδίζουμε ξανά για το μεσαίωνα


Χρόνια το ακούγαμε, ήρθε επί τέλους, θέλουν να μας ξεκάνουν μια και έχουν πρόβλημα με τις συντάξεις, ή να δημιουργήσουν έναν άλλο άνθρωπο ανθεκτικό σε όλα αυτά που συμβαίνουν.

Κωνσταντίνα K.

ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ
ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.... ΝΑΤΑ ΜΑΣ
Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ψηφίσει οδηγία που θα τεθεί σε πλήρη ισχύ τον Απρίλιο του 2011, σύμφωνα με την οποία θα απαγορευθούν όλα τα συμπληρώματα διατροφής, θα απαγορευθεί η διδασκαλία εναλλακτικών μεθόδων θεραπείας, θα κλείσουν οι σχολές ομοιοπαθητικής κοκ. Ήδη από φέτος το καλοκαίρι απαγορεύεται η πώληση βιβλίων σχετικά με τη χρήση βοτάνων και ιχνοστοιχείων.

Χρειάζονται 35 εκατομμύρια υπογραφές για να σταματήσει το έγκλημα αυτό εναντίον της υγείας και, κυρίως, κατά του δικαιώματος και της ελευθερίας επιλογής!

http://www.ipetitions.com/petition/joininghandsinhealth/

Δεν υπάρχουν σχόλια: