ΔΩΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΕ ΒΟΗΘΕΙΑ

Η λέξη Εθελοντισμός προέρχεται από το ρήμα «εθέλω» που σημαίνει θέλω πολύ. Πιστεύω πως όλοι έχομε μέσα μας έναν εθελοντή σε ύπνωση.
Ο σύγχρονος άνθρωπος κάποια στιγμή της ζωής του αντιλαμβάνεται πως δεν είναι δυνατό να περιμένει τα πάντα από το κράτος, και αποφασίζει να δράσει, να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Έτσι γίνεται εθελοντής.

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Στηρίζουμε κι εμείς το αίτημα της άμεσης νομικής προστασίας του βουνού των θεών!


H χορωδία του Εθνικού Ωδείου Αθηνών στο παρατηρητήριο πυροπροστασίας του Ολύμπου στους Ν. Πόρους.

Εβδομήντα νέους υποστηρικτές απέκτησε η καμπάνια συλλογής ψηφιακών υπογραφών με κεντρικό αίτημα την «Επέκταση των ορίων του Εθνικού Δρυμού του Ολύμπου». Τα μέλη της παραδοσιακής χορωδίας και ορχήστρας του Εθνικού Ωδείου Αθηνών, που βρέθηκαν σήμερα στο Αρχαίο Δίον στα πλαίσια του Φεστιβάλ Ολύμπου, υπέγραψαν το αίτημα της επέκτασης των ορίων του Εθνικού Δρυμού.

Την Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010, στις 19:00 η μεγάλη μουσική οικογένεια, αυτό το αξιόλογο κομμάτι της κοινωνίας μας, που κατανοεί, αγαπά και υπηρετεί την τέχνη των ήχων και συμβάλλει στη συνεχή αναβάθμιση της πολιτιστικής ζωής του τόπου μας, η χορωδία του Εθνικού Ωδείου Αθηνών, επισκέφτηκε το παρατηρητήριο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας στους Ν. Πόρους και ενημερώθηκε για τους στόχους και τις πολύπλευρες δράσεις της πιερικής ομάδας, σχετικά με την προστασία του βουνού των θεών.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

Στηρίξτε το αίτημα της άμεσης νομικής προστασίας του Ολύμπου, εδώ!

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

Η ομάδα στο διαδίκτυο: Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: