ΔΩΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΕ ΒΟΗΘΕΙΑ

Η λέξη Εθελοντισμός προέρχεται από το ρήμα «εθέλω» που σημαίνει θέλω πολύ. Πιστεύω πως όλοι έχομε μέσα μας έναν εθελοντή σε ύπνωση.
Ο σύγχρονος άνθρωπος κάποια στιγμή της ζωής του αντιλαμβάνεται πως δεν είναι δυνατό να περιμένει τα πάντα από το κράτος, και αποφασίζει να δράσει, να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Έτσι γίνεται εθελοντής.

Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012

Βριλήσσια - Ξεκίνησε η διάθεση ελληνικών αγροτικών προϊόντων σε χαμηλές τιμές απευθείας από τους παραγωγούςΟ Δήμος Βριλησσίων, αντιλαμβανόμενος τις συνεχώς αυξανόμενες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι δημότες για να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα, προχωρά σε νέες δράσεις για την ενίσχυση των νοικοκυριών αποδεικνύοντας έτσι ότι οι βριλησσιώτες είμαστε και παραμένουμε μια κοινωνία αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.
ΚΑΛΟΥΜΕ λοιπόν όσους επιθυμούν να προμηθευτούν αποκλειστικά ελληνικά αγροτικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές να συμπληρώσουν τις αιτήσεις παραγγελίας, έντυπα των οποίων θα βρίσκονται στο ισόγειο του Δημαρχείου Βριλησσίων στο Γραφείο Δημότη ή μπορούν να τα κατεβάσουν επιλέγοντας τους ακόλουθους συνδέσμους. Η υποβολή των αιτήσεων στο Γραφείο Δημότη (Δημητρίου Βερνάρδου 23) ξεκινά τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012, από τις 07:00 έως τις 15:00, τηλ.213-2050500 & 599.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από τους ίδιους τους παραγωγούς, αυστηρά, σύμφωνα με τα έντυπα παραγγελίας το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου από τις 09:00 έως τις 13:00 στο χώρο της πρώην Ναυτικής Βάσης (είσοδος από οδό Καλιανίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: