ΔΩΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΕ ΒΟΗΘΕΙΑ

Η λέξη Εθελοντισμός προέρχεται από το ρήμα «εθέλω» που σημαίνει θέλω πολύ. Πιστεύω πως όλοι έχομε μέσα μας έναν εθελοντή σε ύπνωση.
Ο σύγχρονος άνθρωπος κάποια στιγμή της ζωής του αντιλαμβάνεται πως δεν είναι δυνατό να περιμένει τα πάντα από το κράτος, και αποφασίζει να δράσει, να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Έτσι γίνεται εθελοντής.

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Πρωτοβουλίες για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος


Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος ο Δήμος Βριλησσίων καλεί όλους τους δημότες του να συμμετάσχουν την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011 από ώρα 09:00 έως 15:00 στην ανακύκλωση μικρών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών οικιακών συσκευών και κινητών τηλεφώνων στην Πλατεία Ανάληψης.
Τις ίδιες ώρες άλλη εθελοντική ομάδα θα βρίσκεται στη Ναυτική Βάση για τον καθαρισμό και το βάψιμο του χώρου. Στην εθελοντική δράση θα συμμετάσχουν και οι εργαζόμενοι των καταστημάτων της Εταιρίας ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ στα Βριλήσσια.

Συγχρόνως η κίνησης δημοτών Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας θα πραγματοποιήσει καθαρισμό στο ρέμα του Βριλησσού. Τόπος και ώρα συνάντησης για όσους θα θελήσουν να παραβρεθούν είναι το κλειστό γυμναστήριο Βριλησσίων στις 10.00πμ.

Ενώ οι εργαζόμενοι των Super MarketΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Βριλησσίων και ο Α.Ο. «ΑΠΟΛΛΩΝ» Βριλησσίων θα συμμετέχει στον καθαρισμό του Δάσους του Θεόκλητου την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011 από ώρα 09:00 έως 15:00 με σημείο συνάντησης στο πυροφυλάκιο που βρίσκεται τέρμα της οδού Παπαφλέσσα.

Εύχομαι να είναι η αρχή του εθελοντισμού και όχι για μια μέρα μόνο

Δεν υπάρχουν σχόλια: