ΔΩΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΕ ΒΟΗΘΕΙΑ

Η λέξη Εθελοντισμός προέρχεται από το ρήμα «εθέλω» που σημαίνει θέλω πολύ. Πιστεύω πως όλοι έχομε μέσα μας έναν εθελοντή σε ύπνωση.
Ο σύγχρονος άνθρωπος κάποια στιγμή της ζωής του αντιλαμβάνεται πως δεν είναι δυνατό να περιμένει τα πάντα από το κράτος, και αποφασίζει να δράσει, να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Έτσι γίνεται εθελοντής.

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας - ΕVENT REMINDER - Ομιλία DR. HERVE LE TREUT



Το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας
η Γαλλική Πρεσβεία και το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών

στο πλαίσιο του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΤΟΥΣ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑΣ
σας προσκαλούν στην ομιλία
του Διευθυντή του Ινστιτούτου Pierre-Simon Laplace (IPSL)

Dr. HERVE LE TREUT

ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ – ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΕΣ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΕΣ

την Τρίτη 23 Μαρτίου 2010, στις 19:00

στο Αμφιθέατρο «Άγγελος Γουλανδρής»
(Κέντρο ΓΑΙΑ, Όθωνος 100, Κηφισιά).

Ο Hervé Le Treut είναι μέλος της Γαλλικής Ακαδημίας Επιστημών της Μικτής Επιστημονικής Επιτροπής του Ερευνητικού Προγράμματος για το Παγκόσμιο Κλίμα (WCRP) και μέλος της Διακυβερνητικής Ομάδας ειδικών για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC). Η ομιλία του Hervé Le Treut θα πραγματοποιηθεί στα Γαλλικά με ταυτόχρονη μετάφραση στα Ελληνικά. Θα ακολουθήσει cocktail καθώς και ξενάγηση στην έκθεση «Πλανήτης Γη: κλιματική αλλαγή και ανθρώπινη παρέμβαση» που παρουσιάζεται στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας – Κέντρο ΓΑΙΑ μέχρι τις 30 Μαΐου 2010, σε συνεργασία με το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών και Βιομηχανίας, Βιλλέτ - Παρίσι. (Cité des Sciences et de l’Industrie, Villette - Paris).

Είσοδος ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια: