ΔΩΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΕ ΒΟΗΘΕΙΑ

Η λέξη Εθελοντισμός προέρχεται από το ρήμα «εθέλω» που σημαίνει θέλω πολύ. Πιστεύω πως όλοι έχομε μέσα μας έναν εθελοντή σε ύπνωση.
Ο σύγχρονος άνθρωπος κάποια στιγμή της ζωής του αντιλαμβάνεται πως δεν είναι δυνατό να περιμένει τα πάντα από το κράτος, και αποφασίζει να δράσει, να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Έτσι γίνεται εθελοντής.

Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2009

ΙΑΤΡΙΚΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Ανακοίνωση που δόθηκε στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων και πιστεύω σε όλα τα άλλα σχολεία.
Αγαπητοί γονείς Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που ανέλαβε η Νομαρχία Αθηνών και οι 48 δήμοι που υπάγονται στην αρμοδιότητα της, για άμεση αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στο δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης καλούμαστε κι εμείς να ανταποκριθούμε, κυρίως με την αποστολή του παρακάτω ιατρικού και φαρμακευτικού υλικού μέχρι την Τρίτη 3/2/2009.
Γάζες, επίδεσμοι, λευκοπλάστ, σύριγγες, βελόνες, βαμβάκι, οροί, αντισηπτικά, οξυζενέ, συρραπτικά δέρματος, ράμματα, αναλγητικά, παυσίπονα, αντιπυρετικά, αντιβιοτικά πάσης φύσεως, αντιδιαρροϊκά, αλοιφές αντιβιοτικές, αλοιφές οφθαλμολογικές, κολλύρια, presolon, aminophiliine, βρογχοδιασταλτικά. πολυβιταμινούχα συμπλέγματα, σίδηρος, αντιφλεγμονώδη, hibbrocortizone, abrenaline 1mg, ξυλοκαϊνη αμπούλες, καθώς επίσης γάλα σε σκόνη.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ευαισθησία σας.
Όποιος θέλει να συμμετέχει μπορεί να πάει το ιατρικό και φαρμακευτικό υλικό σε κάποιο Δημοτικό Σχολείο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστή η πρόθεση του Δήμου μας. Δεν είδαμε, όμως, πουθενά μια ανακοίνωση για το πόσοι και ποιοί συνδημότες μας ανταποκρίθηκαν και τί υλικό μαζεύτηκε. Και το γράφω αυτό όχι για "Μπράβο" κ.λπ., αλλά για να αναπτύσσεται η ευγενής άμιλλα. Τελικά η όλη προσπάθεια φάνηκε σαν μια "υποχρέωση που έπρεπε να φύγει από πάνω μας". Κρίμα!!!

Δημοσθένης Μπούκης του Γιάννη