ΔΩΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΕ ΒΟΗΘΕΙΑ

Η λέξη Εθελοντισμός προέρχεται από το ρήμα «εθέλω» που σημαίνει θέλω πολύ. Πιστεύω πως όλοι έχομε μέσα μας έναν εθελοντή σε ύπνωση.
Ο σύγχρονος άνθρωπος κάποια στιγμή της ζωής του αντιλαμβάνεται πως δεν είναι δυνατό να περιμένει τα πάντα από το κράτος, και αποφασίζει να δράσει, να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Έτσι γίνεται εθελοντής.

Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2008

ΔΙΗΜΕΡΟ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Διήμερο Ναπολιτάνικης αγοράς οργανώνει ο Δήμος Βριλησσίων σε συνεργασία με το Ελληνο-ιταλικό Επιμελητήριο, και την Ένωσης παραγωγών Νάπολης. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο αδελφοποίησης των δύο πολιτισμών. Το «Διήμερο Ναπολιτάνικης Αγοράς» αποσκοπεί να παρουσιάσει γεύσεις, ήχους και χρώματα του Ναπολιτάνικου πολιτισμού, με στόχο τη γνωριμία και τη σύσφιξη σχέσεων με το ελληνικό κοινό δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους δημότες αλλά και σε άλλους πολίτες που το επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά σημαντικούς πολιτισμούς και διεθνείς τάσεις. Απολαύστε μουσική από την Ελλάδα και την Ιταλία και δοκιμάστε Mozzarella di Bufala και δωρεάν Pizza Napolitana. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Αναλήψεως και σε όλο το μήκος της ομώνυμης οδού στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: